F1

Recordul impresionant al lui Lewis Hamilton în Formula 1

Pilotul britanic continuă să facă spectacol la 39 de ani.
1x2.ro
26 Iulie 2024
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
Publicat pe
26 Iulie 2024, 11:45
Biletul zile 11.12.2024
Lille
Lille
1
Sturm Graz
Sturm Graz
Cota totala
Cota totala
9.45
Bonusuri top, pariuri exclusive și multe surprize, doar pe Telegram 1x2.ro
Alătură-te campionilor

Lewis Hamilton, pilotul britanic al echipei Mercedes, a câștigat în luna iulie Grand Prix-ul Marii Britanii pe circuitul de la Silverstone.

Lewis Hamilton are 104 victorii în Formula 1, un record impresionant. Nu mai câștigase o cursă din decembrie 2021

Astfel, el a obținut a 104-a victorie din carieră în Formula 1. 

De asemenea, este prima sa victorie de la Marele Premiu al Arabiei Saudite din decembrie 2021.

Hamilton l-a învins pe Max Verstappen (Red Bull), campion mondial în ultimele trei sezoane și actualul lider al clasamentului general, care a terminat pe locul secund. 

Lando Norris (McLaren) a ocupat locul trei, după ce a condus o mare parte a cursei, dar a pierdut poziția din cauza unei schimbări neinspirate de pneuri în ultimele tururi.

Cu această victorie, Hamilton, în vârstă de 39 de ani, co-deținător al recordului de șapte titluri mondiale alături de Michael Schumacher, a obținut a noua sa victorie pe circuitul de la Silverstone, stabilind un nou record.

Reacția lui Lewis Hamilton, după recordul atins

”Nu mă pot opri din plâns. Din 2021 nu am mai câştigat şi de atunci încerc să mă antrenez, să mă lupt. Le mulţumesc, bineînţeles, fanilor noştri, care au fost alături de noi în fiecare tur.

A fost foarte greu. Lucrul important este să continui să munceşti, să continui să îţi doreşti să câştigi.

Au fost momente în care mă gândeam că nu mai pot să revin, să câştig. M-am uitat la echipa mea, cât munceşte. De asemenea, la fanii mei. Le mulţumesc tuturor.

Este ultima mea cursă aici cu această echipă (n.r.-Mercedes), de aceea am vrut atât de mult să câștig. Îi apreciez enorm și mereu le voi fi recunoscător.” - Lewis Hamilton.

1x2.ro, platforma cu cele mai fresh subiecte din lumea fotbalului

1x2.ro este noua platformă cu cele mai fresh știri din sport și pariuri.

Urmărește-ne acum și rămâi la curent cu cele mai fierbinți subiecte din lumea sportului, dar și analize detaliate ale meciurilor, ponturi la pariuri și statistici actualizate.

Indiferent dacă ești un pasionat al fotbalului, baschetului, tenisului sau altor sporturi, 1x2.ro îți oferă toate informațiile necesare pentru a face pariuri informate și pentru a fi mereu la curent cu toate noutățile sportive.

Distribuie Postarea
1x2.ro
26 Iulie 2024
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

ARTICOLE SIMILARE

Vezi toate  more
Setări Cookie
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații pe dispozitivul dvs., precum identificatorii cookie unici pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. făcând clic mai jos, respectiv vă puteți opune utilizării unui interes legitim în orice moment pe pagina cu politica de confidențialitate. Aceste alegeri vor fi raportate partenerilor noștri și nu vă vor afecta navigarea.
Mai multe informații
close
Acceptă toate Modifică setările